Uncategorized

Aloja-Margarita koktel

Da li ste ga probali ?

Spremate se za sledeću taco večeru kod kuće? Margarite su klasični izbor napitaka za odrasle koji će se upariti sa tim ukusnim meksičkim obrokom, ali ako želite da probate i drugi ukus osim kreča ili jagode, naša Aloe krastavica Margarita je savršena i može vam predstaviti nešto što verovatno niste ranije probali – aloja.

A ako više volite da su vaše margarite pomešane, samo ubacite krastavac, tekilu, triple sec, sok od limete i sok od aloe vere u blender, zajedno sa dve šolje leda i blenda. Zatim ulijte u čaše sa medom i solima, ukrasite i poslužite!

SASTOJCI Izaberite sastojke: 2 kašike. meda 2 kašike. košer soli Led 1/2 šolje krastavca (oljušteno i isečeno na kockice), plus još za ukras 6 unci bele tekile 3 unci trostrukog sek 3 unci soka od limete 3 unci soka od aloe vere

Obod 4 čaše sa medom i košer solju. Napunite ledom i ostavite sa strane. Dodajte krastavac u blender i pire dok ne postane glatka. Dodajte pire od krastavaca, tekilu, triple sec, sok od limete i sok od aloe vere u koktel šejker sa ledom. Mućkajte 30-60 sekundi. Procediti i sipati u čaše. Ukrasite sečenim krastavcem.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close