Automobili

2021 Cadillac Escalade

2021 Cadillac Escalade

Cadillac Escalade iz 2021. godine je tehnološka vitrina, mazutasta limuzina i dostojan polagač prava na vodeću američku titulu luksuznih vozila. Nasuprot konkurenciji: novi Escalade lako osporava Lincoln Navigator za američku luksuznu prevlast, a čak nudi legitimno rafiniranog, tehnološki naprednog rivala za BMV, Land Rover i Mercedes-Benz.

Evo, dame i gospodo, apsolutni vrhunac modernog američkog luksuznog vozila: potpuno novi Cadillac Escalade iz 2021. godine. Nestao je gizdav, zastrašujući stil, prevelike karakteristike, sumnjiv hrom. Otišli ​​su jeftina plastika, smešni prekidači i skučeni treći red. Na njegovom mestu imamo stil. Poise. Stvarna iskrena prefinjenost.

Tehnologija i snaga i oprema čine Escalade potpuno konkurentnim, modernim luksuznim vozilom. Na prvi pogled čini se da je tim Cadillaca ponovo izmislio Escalade, ostavljajući za sobom preoblikovani znački prošlih modela i stvorivši nešto sveže i impresivno. Ali jesu li? Ili je ova nova Escaladeova lepota samo duboka koža?

Novi ’21 Escalade je poslednji od GM-ova tri velika SUV-a koji je dobio redizajn, pridruživši se Chevrolet Tahoe-u 2021 i GMC Iukon, sedeći na potpuno novoj platformi koja je veća u gotovo svim dimenzijama, iznutra i izvana. Escalade je dobio potpuno novi stajling uz njega, a to je osvežavajuće čist i moderan pogled na ono što je tradicionalno bilo nešto od grozne vruće zbrke.

Da, još uvek ima dosta hroma na novom Escalade-u, posebno na vrhunskoj platinastoj opremi, ali dodan je u ukusnim trakama i akcentima, a ne nalepljen u listovima. A ako radije nemate hrom, možete se odlučiti za zatamnjenu Sport opremu, koja Escaladeu donosi zaista preteći, ubijeni izgled. Prednji kraj zamenjuje vertikalnu orijentaciju farova starog Escalade-a za vodoravniji izgled, čineći ga širim i nižim.

Straga se izuzetno visoka, tanka LED zadnja svetla prenose sa starog modela, protežući se od branika do krova. Ukupni izgled je u potpunosti u skladu sa najnovijom estetikom dizajna Cadillac, koja je većinu svoje inspiracije preuzela iz konceptnog automobila Cadillac Escala 2016. godine. Izgledalo je dobro na tom konceptu i izgleda dobro i ovde.

Unutra se novi Escalade zaista izdvaja od starog i navodi vas da se pitate da li je Cadillac konačno proizveo luksuzni SUV koji se može porediti sa Mercedes-Benzom i Range Roverom bez gomile „da, ali . “ Središnji deo kabine je masivni novi zakrivljeni ekran osetljiv na dodir sa organskom emitovanom svetlošću i dioda koji se proteže od ispred vozača do sredine kontrolne table.

 

To je 38 inča (dijagonalno) nekih od najjasnijih, najoštrijih digitalnih displeja koje sam ikada doživeo, bez obzira na mesto održavanja – automobili, lična elektronika, televizori sa ravnim ekranom, bilo šta drugo. Ne samo da su ikone velike, već ih je lako pročitati i iskočiti na nemoguće duboko crnoj pozadini čak i na jarkoj, direktnoj sunčevoj svetlosti.

Sa vaše leve strane nalazi se digitalna dodirna tabla koja kontroliše aspekte putnog računara, head-up displeja i centralnog merača. Područje instrument table može se ponovo konfigurisati da prikaže tradicionalne merače, navigacionu mapu pune širine, opcioni displej noćnog vida ili novi navigacioni sistem kamere proširene stvarnosti koji prekriva virtuelne znakove i upute preko prikaza uživo uživo. Sve je jednostavno za upotrebu, postavljeno dovoljno visoko da vam ne ometa i dovoljno nisko da vam ne zaklanja pogled.

Ekran s vaše desne strane je puni multimedijalni ekran osetljiv na dodir koji omogućava nivo kontrole i prilagođavanja Escalade-u koji je nov za brend, i konačno ispunjava obećanje jedinstvenog, Cadillac-orijentisanog multimedijalnog sistema koji će ga izdvojiti od GM-a manje marke. Jednostavno rečeno, tehnologija prikaza u Escalade-u ide daleko do opravdanja cene koju Escalade naređuje u odnosu na napunjeni GMC Iukon Denali. Predivan je, izvanredan i lepo izveden.

http://danasnje.com

Povezani clanci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proveri jos
Close
Back to top button
Close
Close